Transformatieve vrijwilligerswerkervaring in Nepal

vrijwilligerswerkervaring in Nepal

Spatten van kleur, zaden van samenwerking: een vrijwillig schilderproject

Stel je klaslokalen voor die gevuld zijn met de levendige energie van verse verf, waar de geluiden van gelach en een gedeeld doel door de gangen weerklinken. Dit was het toneel op onze partnerschool in Nepal dankzij de ongelooflijke inspanningen van mevrouw Joscelyn, Liv en Lisa van de Gymnasium Camphusianum School in Nederland.

Deze inspirerende vrijwilligers, gefaciliteerd door Volunteer Society Nepal, hebben zich toegewijd aan het transformeren van twee klaslokalen op de CBIA School. Maar dit project ging over veel meer dan alleen esthetiek: het was een reis van uitwisseling en empowerment voor alle betrokkenen.

Een reis van uitwisseling en empowerment

Het avontuur begon met een bezoek aan een plaatselijke verfwinkel, waar de energie van de gemeenschap bruiste. Mevrouw Joscelyn, Liv en Lisa selecteerden zorgvuldig de kleuren en verzamelden benodigdheden, in samenwerking met de enthousiaste leerlingen van groep 9 van de CBIA School. Deze geest van samenwerking zette de toon voor het hele vrijwilligersproject.

Het transformatieproces was een mooie mix van Nederlandse en Nepalese studenten die zij aan zij werkten. Door penselen, gelach en de wens om een ​​meer inspirerende leerruimte te creëren te delen, vormden ze een duurzame band. Het schilderen werd het canvas voor culturele uitwisseling, waarbij iedereen zowel leraar als leerling werd.

Een betere toekomst, samen geschilderd

De nieuw geschilderde klaslokalen stralen nu een gevoel van mogelijkheden en vreugde uit. Dit project is een bewijs van de kracht van internationale samenwerking, vrijwilligerswerk in Nepal en de simpele daad van het verspreiden van kleur om jonge geesten te inspireren.

Vrijwilligerswerkervaring in Nepal: maak deel uit van de transformatie

Ben je geïnspireerd door het verhaal van mevrouw Joscelyn, Liv en Lisa? Volunteer Society Nepal biedt zinvolle mogelijkheden om betrokken te raken bij soortgelijke projecten, onderwijs te ondersteunen en een verschil te maken in Nepalese gemeenschappen.

Laat uw passie het verschil maken

Wij geloven dat iedereen impact kan maken op de wereld. Als je jezelf graag wilt onderdompelen in de Nepalese cultuur en tegelijkertijd wilt bijdragen aan een betere toekomst, bekijk dan onze andere blogposts voor verhalen over vrijwilligerswerk in Nepal.