Welke kosten worden gemaakt

Tijdens jouw verblijf bieden wij een complete en verzorgde ervaring. Hier zitten kosten aan verbonden.

 • Wij zorgen dat jij kan starten bij een goed georganiseerd project. Je wordt de eerste dagen begeleid en kan dan al jouw vragen stellen. Indien je project niet bevalt, bieden wij de mogelijkheid om te wisselen.
 • Als vrijwilligers verblijf je bij lokale gastgezinnen die wij trainen in hun rol als gastgezin. Deze gastgezinnen worden als gastvrij, vriendelijk en zorgzaam ervaren. Zij zullen jouw veilige thuis haven zijn in de tijd dat jij in Nepal bent.
 • Wij willen dat jij waarde gaat toevoegen bij jouw project. Dit kan niet op een lege maag. Het gastgezin waar jij verblijft zorgt voor heerlijke maaltijden. Schroom ook niet om om een extra portie te vragen!
 • Zodra jij aankomt in Nepal bieden wij eerst een introductieperiode van 3/4 dagen. Wij bieden deze periode zodat jij goed voorbereid van start kan gaan in een toch, vaak, vreemd land.
 • Wij begeleiden je tijdens jouw gehele periode in Nepal. Als jij een vraag hebt kan je bij ons terecht. Daarnaast halen we je van het vliegveld op.  Ook als jij vragen hebt over verdere reisplannen in Nepal assisteren wij jou. Wij willen dat jij maximaal van het prachtige land Nepal kan genieten.
 • Naast vrijwilligerswerk kan je Nepal ook ontdekken middels spectaculaire reizen. Wij helpen jou hier graag bij.

Niet aan kosten inbegrepen in het Totaalpakket?

 • Je vliegticket is niet inbegrepen. Zodoende heb jij ook controle op deze te maken kosten. Een vliegticket is vaak tussen de 550 en 700 euro. Houd de laatste aanbiedingen in de gaten via skyscanner.
 • Tevens zul je een visum moeten aanschaffen. Let op: je paspoort moet minstens 6 maanden na je terugvlucht nog geldig zijn! Een visum kan je aanschaffen bij aankomst in Nepal. Je hoeft deze dus niet bij een ambassade of derde partij vooraf te kopen voor een meerprijs.
 • Verder adviseren wij ook om vaccinaties te nemen. Dit is ook voor eigen rekening.
 • Ten slotte heb je ook de controle om zelf te beslissen welke extra uitgaves je nog wilt doen in het land zelf, bijvoorbeeld aan souvenirs.
Duur van jouw VrijwilligerswerkperiodeOnkosten Vrijwilligerswerk
1 week€ 300,-
2 weken€ 500,-
3 weken€ 600,-
4 weken€ 700,-
Vanaf 4 weken, elke week extra€ 90,-

Toeslagen

Voor vrijwilligerswerk buiten de Kathmandu Vallei rekenen wij extra reiskosten van 40 euro voor de reis per toeristenbus of jeep (8 uur of langer reizen).

Tevens rekenen wij een toeslag voor het doen van een medische stage. Wij hebben dit afgesproken met het ziekenhuis, omdat de doktoren extra tijd moeten vrij maken om studenten adequaat te begeleiden.

 • Transportkosten buiten Kathmandu: €40,- per locatie
 • Medische Stage Toeslag: €75,- per week

Wat doen wij met de inkomsten?

Om een beeld te geven van wat wij doen met de betalingen die wij ontvangen kun je onderstaand overzicht aanhouden.

Verdeling van inkomstenDeel
Introductieperiode11%
Eten en Accommodatie Gastgezin31%
Communicatie & Marketing11%
Steun aan Projecten19%
Administratie19%
Transport9%
TOTAAL100%