Vrijwilligerswerk in Marketing & IT

Zoals elke organisatie valt er bij ons nog best het een en ander te verbeteren. Vaak zijn we zo druk dat sommige zaken net iets te weinig aandacht krijgen. Denk hierbij aan marketing en IT maar ook is het fijn als team zo nu een dan geprikkeld te worden, een cursus te volgen of een training.

Ben jij een student of ben je een expert op het gebied van marketing, management, business development of lijkt het je leuk je te verdiepen in fondswerving? Laat het ons weten. We staan in principe open voor elk voorstel zolang ons team er maar bij gebaat is en jij ook echt een steentje kan bijdragen.

Je zal met dit project een onderdeel worden van ons team en je zal op kantoor een werkplek krijgen. Op deze manier krijg je een goed inzicht van wat het is om een organisatie te runnen in Nepal.

MEER INFORMATIE

Ben je goed in marketing, business development, moet je een project voor school doen of heb je al geruime ervaring? Laat het ons weten en samen komen we vast tot een heel interessant project. We staan open voor alles wat ons als organisatie en kantoor verder kan helpen, op het gebied van IT, Marketing en Management.

TOEVOEGEN

Graag geven wij jou een indruk van wat jij zoal toevoegt aan dit project.

  • Bijdrage aan efficiëntie in de organisatie
  • Teambuilding
  • Ondersteunen bij organisatie
  • Ondersteunen bij marketing
  • Team nieuw inzicht geven
  • Je project

Waar de nadruk ligt in jouw vrijwilligerswerkperiode kan je zelf beslissen. Wij willen dat onze vrijwilligers zo dicht mogelijk bij zichzelf blijven, zodat de boodschap zo authentiek mogelijk overkomt.

VAARDIGHEDEN

Er zijn geen specifieke vaardigheden nodig voor dit project. Echter is een goede beheersing van de Engelse taal wel handig aangezien we op kantoor en met de vrijwilligers Engels spreken. Het is ook belangrijk dat je bij dit project enthousiast en toegankelijk bent. Zodoende kan jij het maximale halen uit jezelf en uit het project. De eigenschappen flexibiliteit en initiatiefrijkheid zijn tevens nodig om goed te kunnen functioneren binnen de Nepalese bescheiden cultuur.

WAAR

Het is mogelijk om deel te nemen aan dit project op verschillende locaties:

  • Kathmandu

VERBLIJF

Bij welk project je ook actief bent via ons, je zult altijd in een gastgezin verblijven, of als je daar behoefte aan hebt in een hotel waar je een meerprijs voor betaald. Het gastgezin is een Nepalese familie waar je bij aansluit voor een bepaalde periode. Door het samenleven met de Nepalezen krijg je een goed inzicht in de cultuur. De faciliteiten zullen afhankelijk zijn van jouw locatie. De landelijke gebieden zijn wat minder ‘luxe’ dan de stedelijke gebieden. Eten en drinken wordt voorzien door het gastgezin. Je zult nooit verder dan een half uur van jouw project verblijven.

MOGELIJK PROGRAMMA

TijdActiviteit
7:30 – 9:00Ontbijt (dal bhat)
Typische melk/thee/(warm) water
Op pad naar werk
9:00 – 10:00Inventariseren waar behoefte aan is
Gesprekken met collega’s
10:00 – 13:00Aan je opdracht werken, of dit nu marketing of management is, of  je nu donaties werft, een intranet opzet, aan social media werkt, je hebt je eigen plek op het kantoor.
13:00 – 14:00Lunch, als het zo past gezellig met je collega’s
14:00 – 18:00Doorwerken aan je project
19:00 – 22:00Snack in jouw gastgezin
Vrije Tijd

Interesse in vrijwilligerswerk?

Fantastisch. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact!

Uw gegevens zijn veilig bij ons. Lees hier onze privacybepalingen