Ons aanbod

Als Volunteer Society Nepal organiseren wij vrijwilligerswerk voor iedereen. Of je nu student bent, net afgestudeerd, werkzaam, specialist of al gepensioneerd, iedereen kan bij ons een steentje bijdragen. Welk steentje dat is hangt af van je eigen interesses en de mogelijkheden die wij op dat moment hebben. Onderstaand enkele pakketten die wij aanbieden. Desgewenst kunnen we deze pakketten aanpassen al naar gelang de mogelijkheden. Schroom niet contact met ons op te nemen.

Standard

De ene vrijwilliger heeft 3 weken de tijd, de andere kan slechts 1 week en weer een ander wil tenminste 3 maanden blijven. Vandaar dat we enkele standaard opties hebben opgesteld. Daarnaast zijn er ook mensen die graag een extra karakter willen aanbrengen in hun vrijwilligerservaring, voor hen hebben we pakketten op maat.

Let op: Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het weektarief.

 • PER WEEK - GASTGEZIN

  Voor een periode van 1 tot 4 weken geldt een weektarief van: 300 euro. Hiervoor word je opgehaald van het vliegveld, je krijgt een driedaagse introductie waarbij je naast onze vrijwilligersprojecten ook een sightseeing door Kathmandu krijgt. Je verblijft bij een gastgezin. Soms verblijven daar meer vrijwilligers zodat je daar desgewenst ook mee kan optrekken in de vrijetijdsuren. Het gastgezin verzorgt je ontbijt en je avondeten.

  Per week: 300 euro

 • PER MAAND: GASTGEZIN

  Blijf je langer dan 4 weken, dan geldt een maandtarief van: 700 euro. Hiervoor word je opgehaald van het vliegveld, je krijgt een driedaagse introductie waarbij je naast onze vrijwilligersprojecten ook een sightseeing door Kathmandu krijgt. Je verblijft bij een gastgezin. Soms verblijven daar meer vrijwilligers zodat je daar desgewenst ook mee kan optrekken in de vrijetijdsuren. Het gastgezin verzorgt je ontbijt en je avondeten.

  Per maand: 700 euro

Pakketten

Ook voor diegene die in groepen willen reizen, dan wel familie dan wel vrienden of collega’s of voor hen die nog wat extra’s aan hun reis willen toevoegen hebben we onderstaande pakket samengesteld.

Let op: Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het weektarief.

 • REIZEN + VRIJWILLIGERSWERK

  Een ideale combinatie, de handjes uit de mouw voor een goed doel en daarnaast het mooie Nepal ontdekken. We hebben diverse reisprogramma’s weke je kunt vinden op onze reis website. Ook voor deze combinatie geldt dat je wordt opgehaald van het vliegveld en dat je een driedaagse introductie krijgt waarbij je naast onze vrijwilligersprojecten ook een sightseeing door Kathmandu krijgt. In overleg met jou kijken we wat de verdeling van tijd wordt, hoeveel dagen vrijwilligerswerk hoeveel dagen reizen. De kosten hangen van deze combinatie hangt af van wat je wilt gaan zien maar een standaard pakket waarbij je naast Kathmandu ook Pokhara bezoekt komt op:

  3 weken vrijwilligerswerk en tour: 895 euro
  4 weken Annapurna Trektocht + Vrijwilligerswerk: 1270 euro


  Let op: Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het weektarief.

  BEKIJK HIER AANBIEDING: REIZEN+ VRIJWILLIGERWERSWERK
  BUDGETPRIJS: 3 WEKEN GEHEEL VERZORGD VOOR 895,- EURO

 • HOTEL + VRIJWILLIGERSWERK

  Verblijf je liever in een hotel dan in een gastgezin, dan kunnen we dat uiteraard ook voor je verzorgen. De ophaalservice van en naar het vliegveld is hetzelfde, zo ook de driedaagse introductie maar verder verblijf je in een hotel in plaats van een gezin. Hier heb je wellicht wat meer privacy en kun je je wat onttrekken aan het leven in een toch wel hele andere cultuur. De hotels waar wij me werken zijn schoon en rustig en bovendien gelegen in het centrum van Kathmandu. We organiseren vervoer van en naar de vrijwilligersprojecten waar je gaat werken. Onderstaand een indicatie van de kosten voor een standaard hotel. Kies je voor een luxe hotel dan hebben we even overleg met je.

  Per 2 weken: 600 euro
  Per maand: 1100 euro

  Let op: Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het weektarief.

 • FAMILIE + VRIJWILLIGERSWERK

  Geef je kinderen een unieke ervaring en neem ze mee op vrijwilligersreis. Uiteraard maken we pakketten op maat. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kijken we waar op welk moment de meeste behoefte aan is en wat de meeste voldoening geeft aan de hele familie.

  Per 2 weken per volwassene: 500 euro
  Per 2 weken per kind: 400 euro
  Per maand per volwassene: 700 euro
  Per maand per kind: 600 euro

  Let op: Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het weektarief. De prijs per kind hangt af van de leeftijd (aparte kamer of niet bijvoorbeeld), neem svp contact op voor verdere informatie

 • GROEPEN + VRIJWILLIGERSWERK

  Wil je een mooie reis maken met een groep vrienden, collega’s, medestudenten? Dat kan! In dat geval is het fijn als je even contact met ons op neemt zodat we de verwachtingen en mogelijkheden kunnen bespreken.

  Korting: Bij een groep van meer dan 3 personen bieden wij een korting van 5%!

  Let op: Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het weektarief.

 • STUDENT + VRIJWILLIGERSWERK

  Als student doe je natuurlijk een geweldige ervaring op als je vrijwilligerswerk doet dat aansluiting heeft met je studie. Afhankelijk van je (stage)periode en de eisen die daaraan gesteld worden kunnen we een programma op maat voor je maken. Het is onze ervaring dat studenten vaak niet de dikste portemonnee hebben maar wel flink wat enthousiasme en kennis meenemen. Daarnaast bieden wij studenten ook de nodige begeleiding voor hun stage. Zo hebben we contact met de opleiding en zoeken we projecten die nauw aansluiten bij je studie.

  Per week: 300 euro
  Per maand: 700 euro

  Let op: Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het weektarief.

 • YOGA + VRIJWILLIGERSWERK

  Houd jij van yoga en wil je dat combineren met vrijwilligerswerk? Fantastisch. Dan kan je via ons aan de slag bij een school om de hoek van een yoga retreat centrum. Je kan dan ‘s ochtends en s’ avonds yoga lessen volgen en overdag vrijwilligerswerk doen!

  Per 2 weken: 630 euro
  Per maand: 960 euro
  Per 3 maanden: 1960 euro (655 euro per maand)

  Dus: Hoe langer je blijft, hoe goedkoper het tarief.

 • DONATIEPROGRAMMA + VRIJWILLIGERSWERK

  De 50 plus Special Philanthropic Tour in Nepal is speciaal ontworpen voor onder meer oudere reizigers die een verschil willen maken en de Nepal Himalaya, de natuur en cultuur willen verkennen. We hebben een tiendaags programma voor deze filantropische tour ontworpen. Het begint met een culturele rondleiding In Kathmandu, daarna fysieke en geestelijk gehandicapte kinderen helpen met voedsel/onderwijs en andere benodigdheden, naar Nagarkot om de zonsondergang en de zonsopgang over de Himalaya te zien.

  10 Daagse reis met bezoekjes aan diverse projecten waarbij je alle ins & outs kunt vragen om er echt achter te komen waar de meeste behoefte aan is:

  Basis programma in gastgezin: 600 euro
  Standaard programma in hotel: 750 euro
  Luxe programma in 4 sterren hotel: 1000 euro

  BEKIJK AANBIEDING: PHILANTHROPIC + VRIJWILLIGERSWERK
  GEHEEL VERZORGD PROGRAMMA VAN 10 DAGEN