Doe vrijwilligerswerk door heel Nepal

Jij kan vrijwilligerswerk doen door heel Nepal. Onze projecten zijn door het hele land verspreid. Je kan jouw voorkeur aangeven en wij zoeken naar passend vrijwilligerswerk.

Kathmandu is het centrum van Nepal. Kathmandu en de daarbij gelegen dorpen en steden worden de Kathmandu Vallei genoemd. In dit gebied is veel levendigheid en woont een groot gedeelte van de bevolking. Je zult hier internet cafés, allerlei keukens, spa’s en een bruisend nachtleven treffen. De faciliteiten in de huizen in Kathmandu zijn beter dan op het platteland. Kathmandu kan je in sommige gedeelten vergelijken met een westerse stad. Echter tegelijkertijd ligt het authentieke Nepal ook op steenworp afstand in de omringende dorpen.

Een voorbeeld van een plek waar je kan verblijven in de Kathmandu Vallei is Duwakot. Een mooie combinatie van het authentieke Nepal met de moderne stad op steenworp afstand. Het is mogelijk vanaf hier naar het onbeschrijflijke en adembenemende Nagarkot te wandelen om de Himalaya zonsopkomst te aanschouwen. Plekken waar je kan verblijven in de Kathmandu Vallei zijn onder andere:

  • Wijken in Kathmandu (bijvoorbeeld Bouddha, Jorpati, Pepsi Cola)
  • Duwakot
  • Dhulikhel
  • Banepa.

Klimaatinformatie Kathmandu