Vrijwilligerswerk in combinatie met reizen

Nepal is een prachtig land. Je ervaart het land in zijn puurste vorm door het doen van vrijwilligerswerk en een verblijf bij een gastgezin. Echter, het land heeft nog veel meer te bieden. De verschillende klimaten maken Nepal een land uit duizenden. U kunt de indrukwekkende bergen ontdekken door middel van tracking. Of u kunt de kleurrijke tropen verkennen door een olifant safari.

Wij helpen onze vrijwilligers om leuke uitstapjes te maken. Wij kunnen u helpen door middel van reizen die we zelf organiseren maar we werken ook intensief samen met andere goede reisorganisaties. In de loop der jaren hebben we goede relaties opgebouwd en deze ervaring en contacten zetten we in voor de vrijwilligers. Zo bieden wij een breed scala aan reismogelijkheden. De onderstaande lijst geeft voorbeelden van de reizen die we voor u kunnen organiseren. Toch kan het zijn dat u andere wensen heeft. Neem in dat geval contact met ons op en we zullen samen een geweldige reis samenstellen. Vooral als u niet teveel gedoe wilt met het vinden van andere reisorganisaties.  Volunteer Society Nepal (VSN) helpt u graag en biedt een professionele service aan met eigen gidsen. Het gaat dan om trips, hikes, rafting, bunjee jumping , vluchten reserveren, enz.

Belangrijk!!
Vrijwilligers bij Volunteer Society Nepal (VSN) zorgen voor extra hulp aan de projecten van Volunteer Society Nepal (VSN) omdat een deel van het geld van de reizen wordt geïnvesteerd in de projecten. U kunt hier meer informatie over krijgen tijdens de introductieperiode.

Reis mogelijkheden:

Wil je meer weten over een van deze activiteiten te weten, neem dan contact met ons op. Onze prijzen houden we laag. Er zijn diverse combinaties mogelijk. Schrijf je in via het contactformulier of stel de vragen via contactvsnnepal@gmail.com Uiteindelijk zal er samen een reis op maat voor u ontwikkeld worden.

For more tourism activities, please visit our international website.