Medisch keuzevak stageprogramma

Medisch keuzevak stageprogramma

Maak kennis met John Burns: een gepassioneerde pre-med student sluit zich aan bij Volunteer Society Nepal!

We zijn verheugd John Burns, een toegewijde pre-med student uit de VS, te verwelkomen in ons 3 weken durende Medical Elective Internship Program! John is een senior premedische student die in New York studeert en heeft gewerkt in ambulances, medische laboratoria en als pleitbezorger van patiënten. Hij heeft ongetwijfeld veel geleerd van deze ervaringen. Omdat hij nu de geneeskunde in een nieuwe context en omgeving wil ervaren en voor Nepal heeft gekozen. Daarnaast is hij erg geïnteresseerd in het Hindoeïsme en Boeddhisme en bezoekt hij tijdens zijn verblijf in Nepal graag de tempels en kloosters.

Gedreven door de wens om zijn medische horizon te verbreden, koos John Nepal voor deze stage. Hij wil graag gezondheidszorg in een nieuwe omgeving ervaren en waardevolle inzichten verwerven in een ander medisch systeem.

John’s stagereis begon met het schaduwen van onze lokale artsen. Deze eerste dagen stelden hem in staat medische procedures te observeren en een dieper inzicht te krijgen in het Nepalese gezondheidszorglandschap. Nu hij zich meer vertrouwd voelt met de omgeving, is John klaar om de volgende stap te zetten! Hij zal onder hun leiding de plaatselijke arts assisteren en zijn kennis en vaardigheden in de praktijk brengen.

Johns enthousiasme voor de geneeskunde en zijn inzet voor leren zijn werkelijk inspirerend. We zijn ervan overtuigd dat deze stage een lonende ervaring zal zijn voor zowel John als het team van Volunteer Society Nepal.

Als jij, net als John, een gepassioneerde student geneeskunde bent die een echt verschil wil maken in de levens van anderen, overweeg dan om deel te nemen aan ons Medical Elective Internship Program! Als u uit de eerste hand getuige bent van gezondheidszorg in een ontwikkelingsland als Nepal, vergroot u niet alleen uw medische kennis, maar biedt u ook een unieke kans om bij te dragen aan achtergestelde gemeenschappen.

Klaar om aan uw eigen transformatieve medische reis te beginnen? Bezoek onze website op https://vrijwilligerswerknepal.eu/ of neem contact met ons op via contactvsnnepal@gmail.com voor meer informatie over onze medische keuzeprogramma’s.

Laten we samen bouwen aan een gezondere toekomst, gemeenschap voor gemeenschap